• Dé prijsvergelijker
  • 48.144 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

Bosch KGE366W4P - Koel-vriescombinatie

Koelkasten
€ 649.00649.00
Altijd goedkoper dan de adviesprijs
0.06
lees meer
Bosch KGE366W4P - Koel-vriescombinatie
unknown

De koel-diepvriescombinatie heeft een gescheiden temperatuurregeling en is tot op de graad nauwkeurig in te stellen.


Het koelgedeelte
De netto inhoud van het koelgedeelte is 214 liter Tevens beschikt de ruimte over een groot verchroomd flessenrek en 3 deurvakken. De VitaFresh-lade met luchtvochtigheidsregeling houdt groente en fruit langer vers en vitaminerijk. De netto inhoud van de 0°C zone is 22 liter.


4-sterren diepvriesruimte
De netto inhoud van de diepvriesruimte is 88 liter. In het vriesgedeelte vind je 3 transparante diepvriesladen, waarvan 1 BigBox. De invriesgrootte is 14 kg per 24 uur.


Bescherm gekoelde producten met Super-koelen
Wanneer de feature Super-koelen is ingeschakeld, worden net gekochte levensmiddelen sneller gekoeld. En tegelijk voorkomt deze feature opwarming van de producten die al in de koelkast staan. De temperatuur kan met een knop tot max. 2 °C worden verlaagd. Om energieverspilling te voorkomen, schakelt de feature na ongeveer 6 uur automatisch uit.


LowFrost: minder vaak ontdooien
LowFrost bespaart je een hoop werk doordat de vorming van ijs wordt verminderd. Koel-vrieskasten hoeven veel minder vaak te worden ontdooid en het energieverbruik blijft constant.


LED-verlichting: zet de inhoud van uw koelkast in de schijnwerpers
LED-lampen bieden compleet nieuwe verlichtingsmogelijkheden voor koelkasten. Ze verlichten de binnenkant gelijkmatig, zonder te verblinden. LED-verlichting verbruikt minder stroom dan conventionele koelkastverlichting en gaat een (toestel)leven mee.


Veel ruimte voor grote diepvriesproducten in de BigBox-lade
Een extra diepe vrieslade om al jouw diepvriesproducten moeiteloos in op te bergen. Zeer bruikbaar voor grote dozen, bijvoorbeeld van taarten en pizza's. Of je nu alvast alles voor een kinderfeestje in huis wilt halen of een bruidstaart wilt invriezen - in de BigBox is er altijd voldoende ruimte.

in winkelwagen
populair products / recent viewed box