• Dé prijsvergelijker
  • 48.147 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

Bosch KGV33VL31 - Koel-vriescombinatie - Serie 4 - - RVS look

Koelkasten
€ 446.00446.00
53 euro korting op de adviesprijs
4.510
lees meer
Bosch KGV33VL31 - Serie 4 - Koel-vriescombinatie - RVS look
unknown

Beschikt over een totale netto inhoud van 287 liter koel en vriesruimte, waarbij de vriesruimte een bigBox heeft om grotere vrieswaren in te plaatsen zoals pizza's of taarten

Constante temperatuur

De freshSense technologie zorgt ervoor, dat er constante temperaturen zich bevinden in de koelkast. Door de sensoren van de freshSense, meten en regelen ze de temperaturen in de koel- en vriesruimte. Hierdoor ontstaat er altijd een constante temperatuur. Ongeacht de buitentemperaturen, zoals bij het openen van de koelkast, zullen deze temperaturen zich constant houden. Dit is beter voor je voedingswaren en energiebesparend.

Extra snel vriezen

Het is nu mogelijk om met dit systeem extra snel te vriezen. Dankzij het SuperFreezing systeem worden producten beschermd tegen het ontdooien, zodra de vriezer wordt geopend om nieuwe producten te plaatsen. Door deze automatische vriesfeature bespaar je meer energie, omdat het constante temperaturen behoudt en is daarnaast ook goed voor de voedingswaren.

Minder ijsvorming

Met de LowFrost feature, wordt er nu minder ijsvorming aangemaakt in het vriesruimte. Zodra er veel ijsvorming zich voordoet in de vriezer, verbruikt het direct ook meer energie en het is natuurlijk slechter voor je producten. Dankzij de LowFrost-technologie met speciale verdamper, ontstaat er minder ijsvorming en wordt het ontdooien makkelijker gemaakt.

Handige en flexibele indeling

Het koelgedeelte beschikt over een plank die je tot 12 cm uit kunt trekken. Hierdoor kun je makkelijk bij je producten die achterin de koelkast staan. Bovendien kun je de planken op verschillende hoogtes plaatsen, waardoor je grote en kleine producten makkelijk kunt bewaren. De vriezer heeft een BigBox-lade waar je grotere producten in kan bewaren zoals pizza's of taarten.

Verbeterde verlichting

De koelruimte is uitgerust met LED-verlichting. Door deze verlichting is de koelkast aan alle fronten gelijkmatig verlicht. Door de nog grote hoeveelheid licht, zul je niet worden verblind. Daarnaast gaat het licht even lang mee als de koel-vriescombinatie zelf.

Betere zorg voor groente en fruit

Naast dat de freshSense ervoor zorgt dat voedingswaren langer vers blijven, zorgt de VitaFresh-lade ervoor dat groente en fruit nog langer vers blijft. Dankzij de luchtvochtigheidsregelaar, worden je groenten en fruit in balans gehouden, waardoor het langer vers blijft. Daarnaast behoudt het groente en fruit zijn vitamines.

Accessoires die zich bevinden in de koel en vriesruimte

  • 4 legplateaus van veiligheidsglas, waarvan 2 in de hoogte verstelbaar en 3 EasyAccess shelves
  • Speciale flessenhouder verschroomd
  • 1 VitaFresh-lade met luchtvochtigheidsregeling
  • 3 deurvakken
  • 3 transparante diepvriesladen, waarvan 1 bigBox
  • Eierhouder


in winkelwagen
populair products / recent viewed box