• Dé prijsvergelijker
  • 48.144 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

LG GBB62PZGFN - Koel-vriescombinatie

Koelkasten
€ 699.00699.00
50 euro korting op de adviesprijs
0.07
lees meer
LG GBB62PZGFN - Koel-vriescombinatie
unknown

Met deze koelvriescombinatie kan een gezin elke dag gevarieerd eten en boodschappen voordelig in het groot inkopen Moderne systemen staan garant voor een langere versheid van je groente, vlees en fruit. Deze LG koelkast is zeer zuinig met energie, met een compact design.

Door en door koel

Geen enkele andere koelkasten dan die van LG, beschikken over het DoorCooling systeem. De temperatuur wordt door dit nieuwe systeem op peil gehouden. Dit komt door de luchtopeningen aan de voorkant van de koelkast. Op deze manier blijft jou eten langer vers en zijn jouw producten tot 32% sneller gekoeld.

Je koelruimte naar eigen inzicht indelen

De strak vormgegeven LG koel-vriescombinatie GBB62PZGFN heeft in het bovenste gedeelte een koelruimte met een inhoud van 227 liter. In deze ruimte heb je de beschikking over een aantal deur schappen die je op verschillende hoogtes kunt plaatsen. Ditzelfde geldt voor een aantal leg plateaus van hoogwaardig veiligheidsglas in je koelruimte. Zo bepaal je zelf hoe de indeling van je koelkast moet zijn en kun je het geheel afstemmen op je consumptiepatroon. Het vriesgedeelte onderaan heeft een netto-inhoud van 107 liter, verdeeld over drie transparante vriesvakken. Hierdoor hou je overzicht in je koelkast.

Hou je verse voedingsmiddelen nog langer in een goede conditie

Wil je jouw voedingsmiddelen langer bewaren en op de juiste temperatuur behouden? dan is deze koelkast zeer bruikbaar. Door middel van de LG Inverter Linear Compressor, blijft het uiterlijk, maar ook de smaak langer vers doordat er minder temperatuurschommelingen zijn. Daarbij zorgen de luchtopeningen in de deur de temperatuur op peil houden, zodat je langer kunt genieten van jouw eten. Dit in combinatie met de FRESHConverter™ die jouw vlees, vis en groenten bewaart onder de beste omstandigheden.

Efficiënt indelen van de koelkast

De koelkast heeft een compact design, maar met een grote inhoud van maar liefst 384 koel-vriescombinatie. Je kunt hier veel voedingswaren in kwijt en deze op een efficiënte manier indelen. Met een wijnrek en 2-staps opvouwbare plank, is het eenvoudig om je koelkast op efficiënte wijze in te richten. Dit is het ultieme gemak voor jou, maar ook voor je keuken.

Nauwelijks hoorbaar en zeer zuinig met energie

Via een handige en gratis app van LG, SmartThinQ genaamd, kun je op afstand de LG koel-vriescombinatie GBB62PZGFN reguleren. Stel je hebt net in het groot boodschappen gedaan. Zet even voordat je aankomt je koelkast extra koel om zo je boodschappen snel op de juiste temperatuur te krijgen. De LG koel-vriescombinatie GBB62PZGFN heeft een geluidsniveau van 36 dB, waarmee hij tot de stilste modellen in zijn klasse behoort. Met een jaarverbruik van slechts 193 kWu en een plek in klasse A+++ gaat deze koel-vriescombinatie je helpen op je energierekening te besparen.

in winkelwagen
populair products / recent viewed box