• Dé prijsvergelijker
  • 48.144 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

Miele KFN 29133 D RVS - Koel-vriescombinatie - Zilver

Koelkasten
€ 750.00750.00
199 euro korting op de adviesprijs
0.05
lees meer
Miele KFN 29133 D RVS - Koel-vriescombinatie - Zilver
unknown

Deze koelvriescombinatie van Miele heeft een totale inhoud van 338 liter waarvan 243 liter inhoud in het koelgedeelte en 95 liter in de vriesvakken

Belangrijkste kenmerken Miele KFN 29133 D RVS
Vaatwasserbestendige opbergvakken
Miele koelvriescombinatie comfortcleanMiele ComfortClean-opbergvakken in de binnendeur bestaan uit hoogwaardig SAN-kunststof en zijn bijzonder kras-, chemicaliën- en temperatuurbestendig. Alle opbergvakken in de binnendeur van de series K 9.000 en K 10.000 mogen gewoon in de vaatwasser (tot 55°C) om hygiënisch te reinigen. Daardoor is het met de hand afwassen van de bakjes niet meer nodig.

DyncaCool: De beste bewaarcondities
Miele koelvriescombinatie DynaCoolVoor het perfect bewaren van levensmiddelen en wijnen is naast de temperatuur ook de luchtvochtigheid van groot belang. Bij DynaCool zorgt een geïntegreerde ventilator ervoor dat de lucht gelijkmatig circuleert, waardoor de temperatuur en de luchtvochtigheid optimaal worden verdeeld! Dankzij DynaCool kunnen levensmiddelen overal in de koelkast bewaard worden:

  • Voedingsmiddelen overal te plaatsen

  • Gelijkmatige verdeling van temperatuur en luchtvochtigheid

  • Levensmiddelen snel op gewenste koeltemperatuur


Automatisch ontdooisysteem


Tijdens het koelen wordt continu automatisch ontdooid. Je hoeft dus nooit meer handmatig te ontdooien.

SuperFrost


Door het inschakelen van de feature SuperFrost wordt snel de laagst mogelijke temperatuur in het koel- of diepvriesgedeelte bereikt. Dit is bijzonder handig als je grotere hoeveelheden wilt koelen of invriezen. Na zes uur wordt de feature SuperFrost automatisch teruggeschakeld. Door het snelle invriezen blijft de kwaliteit van de levensmiddelen na het ontdooien optimaal behouden.

in winkelwagen
populair products / recent viewed box