• Dé prijsvergelijker
  • 48.144 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

Siemens KG49NXX4A - Koel- en vriescombinatie

Koelkasten
€ 956.81956.81
Altijd goedkoper dan de adviesprijs
5.09
lees meer
Siemens KG49NXX4A - Koel- en vriescombinatie
unknown

Deze luxe koel-vriescombinatie beschikt over no Frost waardoor er geen ijsvorming ontstaat aan de binnenzijde en dit model dus nooit ontdooid hoeft te worden Een noFrost koelkast of vriezer hoeft daarom nooit meer ontdooid te worden.
Siemens koelenvriezen noFrost

superKoelen: extra snel koud


Tijdens het superkoelen wordt de koelruimte ca. 6 uur zo koud mogelijk gekoeld. Hierna wordt automatisch omgeschakeld naar de vóór het superkoelen ingestelde temperatuur. Dit is ideaal voor het inladen van grote hoeveelheden levensmiddelen of om drinken snel te koelen.
Siemens koelenvriezen SuperKoelen

superVriezen: extra snel bevroren


Het zo snel mogelijk invriezen van levensmiddelen zorgt ervoor dat vitaminen, voedingswaarden, uiterlijk en smaak behouden blijven. Schakel enkele uren voordat je de verse levensmiddelen inlaadt het superVriezen in, ook om ongewenste temperatuurstijging te voorkomen. Doorgaans is 4–6 uur van tevoren voldoende.
siemens GS58NAW30 supervriezen

Grote koelruimte door breed design


Waar veel koelkasten rond de 60 centimeter breed zijn, heb je met dit model een hoop extra ruimte door de breedte van 70 centimeter. Zo kun je voor een langere periode boodschappen doen!
Siemens koelenvriezen 70cm breed

AirFresh filter: verwijdert sterke geur


Om geuroverdracht te voorkomen, is het airFreshfilter aanwezig. Dit filter verwijdert sterke geuren, zodat er minimale geuroverdracht aanwezig is binnen de koelruimte.
Siemens koelenvriezen airfreshfilter

multiAirflow: constante koeltemperatuur


Het multiAirflow-systeem verdeelt de gekoelde lucht en zorgt voor een gelijkmatige temperatuur in de gehele koelruimte, ook als deur iets langer open heeft gestaan. De constante temperatuur houdt etenswaren langer vers en maakt dat warme levensmiddelen sneller afkoelen.
Siemens koelenvriezen multiAirflow systeem

De beste service van Siemens


Kies je voor een Siemens product, dan kies je voor zekerheid & betrouwbaarheid. Maar natuurlijk kan het altijd gebeuren dat het apparaat een keer stuk gaat. In dat geval kan je altijd rekenen op de service van Siemens, ook buiten de reguliere garantieperiode. Het serviceteam van Siemens is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar, ook telefonisch. Siemens is altijd bereikbaar via telefoonnummer: 088 - 424 40 20.

Ontdek de wereld van Siemens

Siemens wasmachine service

in winkelwagen
populair products / recent viewed box