• Dé prijsvergelijker
 • 48.144 Producten
 • Lage prijzen
 • Gratis verzending*
 

Siemens KG49NXXEA - iQ300 - Koel-vriescombinatie

Koelkasten
€ 1.199.001,199.00
Altijd goedkoper dan de adviesprijs
0.014
lees meer
Siemens KG49NXXEA - iQ300 - Koel-vriescombinatie
unknown

De easyAccess-plateaus zijn uittrekbaar om gemakkelijker bij al je etenswaar te komen en zijn gemaakt van sterk veiligheidsglas Koel en vries producten nu sneller in door de superFreezing en superCooling-knop. Het gemak van deze koel-vriescombinatie is ook dat je bijna nooit meer hoeft te ontdooien, vanwege het NoFrost-systeem.

Voordelen

 • HyperFresh-lade voor groente & fruit
 • easyAccess- veiligsheidsplateaus
 • 90° deuropening

Betere zorg voor groente en fruit

Naast dat de freshSense ervoor zorgt dat voedingswaren langer vers blijven, zorgt de HyperFresh-lade ervoor dat groente en fruit nog langer vers blijft. Dankzij de luchtvochtigheidsregelaar, worden je groenten en fruit in balans gehouden, waardoor het langer vers blijft. Dit geldt ook voor vlees en vis. Doordat de temperatuur in de lade lager is dan in de rest van de koelkast, kan vlees en vis tot wel 2 keer langer vers blijven. De temperatuur ligt circa 3° lager dan in de koelruimte.

Handige inhoud

Deze koel-vriescombinatie beschikt over safetyGlass-plateaus en easyAcces-plateaus. Alle glazen plateaus zijn gemaakt van extra sterk, onderhoudsvriendelijk veiligheidsglas. Zodra er iets omvalt, wordt het morsen beperkt en voorkomt het verspreiden daarvan. Wil je net iets anders omgaan met de inhoud van de koelkast? dan kan je met de easyAcces-plateaus nu tot het midden uithalen op profielrails. Je kunt ze er natuurlijk ook helemaal uithalen, indien je grotere producten wil opslaan of een andere ruimte wil creëren.

Flessenrooster

Het plaatsen van flessen in de koelkastdeur of op de plateaus kan af en toe voor wat onhandige situaties zorgen. Om deze reden zijn deze modellen uitgerust met het flessenrooster, een eenvoudige maar ideale oplossing voor het plaatsen van meerdere flessen in de koelruimte.

Flexibele vriesruimte

Het vriesgedeelte in deze koel-vriescombinatie beschikt over VarioZone verstelbare glasplaten. Deze platen zorgen ervoor dat je gemakkelijk producten kwijt kunt. Heb je een taart? of misschien dozen pizza's? Geen enkel probleem. Ze zijn uitschuifbaar, uittrekbaar en in hoogte verstelbaar. Dit allemaal voor nog meer flexibiliteit in je vriesruimte.

Bijna nooit meer ontdooien

Het is nu bijna nooit meer nodig om zelf de vriezer te ontdooien. Door het NoFrost systeem wordt het vocht uit het vriesgedeelte afgevoerd door een ventilatiesysteem. Op deze manier blijft de lucht droog, wat voorkomt dat er ijs aanslag aan de binnenkant van je apparaat, of op je eten komt. Omdat er geen ijs aanslag in de vriesruimte zit, bespaart dit direct energie en is het beter voor je vrieswaren.

Nog sneller koelen

Bescherm je producten met de Super-Cooling feature. Wanneer dit is ingeschakeld, worden net gekochte voedingsmiddelen sneller gekoeld en tegelijkertijd voorkomt deze feature opwarming van de producten die al in de koelkast staan. De temperatuur kan snel verlaagd worden tot een max van 2 °. De feature schakelt na 6 uur uit, om energieverspilling te voorkomen.

Functionaliteit voor het plaatsen

De koelkast beschikt over een 90° openingshoek van de deur. Daardoor kan de koelkast tegen de muur/wand worden geplaatst. Op deze manier kan de koelkast voor alsnog geopend worden. Let wel op dat de koel-vriescombinatie een breedte heeft van 70 cm, waardoor hij door zijn omvang niet overal goed te plaatsen is.

Handig om te weten

 • 5 veiligheidsglas-plateaus, waarvan 4 legplateaus uitschuifbaar
 • Verchroomd flessenhouder
 • 1 HyperFresh-lade voor groente & fruit
 • 4 deurvakken
 • 3 transparante diepvriesladen
 • 3 eiervakken en 1 ijsblokjesbak meegeleverd

in winkelwagen
populair products / recent viewed box