• Dé prijsvergelijker
  • 48.144 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

Samsung RB37J501MWW - Koel-vriescombinatie - Wit

Koelkasten
€ 599.00599.00
80 euro korting op de adviesprijs
5.011
lees meer
Samsung RB37J501MWW - Koel-vriescombinatie - Wit
unknown

De RB37J501MWW is uitgerust met energie label A+++ met gemiddeld 38 euro aan energiekosten per jaar Op de compressor geeft Samsung 10 jaar garantie. Bovendien is de RB37J501MWW volledig No Frost, dus je hoeft hem nooit meer te ontdooien en daardoor blijft hij ook energiezuinig.

No Frost

Stel je voor dat je een koelkast hebt waarin zich geen ijs ophoopt. In No Frost koelkastmodellen wordt de vochtigheid uit de lucht gehaald waardoor het ontdooien van de vriezer tot het verleden behoort. Daarnaast behouden No Frost modellen een constante temperatuur en herstelt de temperatuur zich weer snel na het openen van de deur.


10 Jaar motorgarantie

De compressor (motor) vormt het hart van de koelkast. Standaard koelkasten werken op het principe van 'aan' of 'uit'. De Samsung’s Digital Inverter Compressor van Samsung is uitgebreider en heeft 5 verschillende standen. Dit heeft 4 belangrijke voordelen; de temperatuur blijft constant, het eten blijft langer vers, de koelkast gaat langer mee en het geluid is minder luid. Samsung gelooft in deze compressor en daardoor krijg je daar 10 jaar garantie op.


Multiflow

In de achterwand van de koelkast zitten de luchtgaten van de Multi Air Flow. Die zorgen ervoor dat alle producten in de koelkast snel en gelijkmatig gekoeld worden. Voedsel heeft vaak een optimale bewaartemperatuur, en dankzij de Multi Air Flow kan deze goed bereikt worden.


Flexibel

Eruit halen, opvouwen, omhooghalen of omlaagdrukken, Opbergen en tevoorschijn halen; alles gaat handiger met de efficiënt ingerichte ruimte van Smart Space koelkasten. Smart Space omvat oplossingen voor behoud van versheid, en ook het makkelijk plaatsen en pakken van voedsel. Zo is de koelkast flexibel naar eigen wens in te delen.

in winkelwagen
populair products / recent viewed box