• Dé prijsvergelijker
  • 48.144 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

Siemens KG36EVW4A iQ300 - Koel-vriescombinatie - Wit

Koelkasten
€ 605.00605.00
44 euro korting op de adviesprijs
4.510
lees meer
Siemens KG36EVW4A iQ300 - Koel-vriescombinatie - Wit
unknown

De koelkast beschikt over twee hyperFresh lades; een voor groente en fruit en een speciaal voor vlees en vis De lowFrost technologie zorgt voor minder ijsaanslag in de vriezer, waardoor je het vriesgedeelte minder vaak hoeft te ontdooien. Daarnaast biedt de bigBox veel ruimte om grote diepvrieswaren in te vriezen. De Siemens IQ300 KG36EVW4A is zeer energiezuinig met energielabel A+++.

Pluspunten van de Siemens KG36EVW4A iQ300
Pluspunten Dit model koelt extreem energiezuinig, waardoor hij het meest gunstige label heeft. Dit scheelt je jaarlijks zo'n €45 ten opzichte van A+ labels en is zelfs dubbel zo zuinig als label A, dus je hebt hem snel terugverdiend!
Pluspunten Deze koel-vriescombinatie heeft 2 hyperFreshlades; één speciaal voor groenten en de andere voor vis en vlees.
Pluspunten Deze koelkast zorgt er met powerVentilation voor dat er geen extreem koude of warme uithoekjes in de koelkast zitten.
Pluspunten Tijdens het superkoelen wordt de koelruimte ca. 6 uur zo koud mogelijk gekoeld. Hierna wordt automatisch omgeschakeld naar de vóór het superkoelen ingestelde temperatuur.

Goed om te weten
Goed om te weten Deze koelkast heeft geen scherm op de deur.

hyperFresh: extra koele lade voor langere versheid


Deze koel-vriescombinatie heeft 2 hyperFreshlades; één speciaal voor groenten en de andere voor vis en vlees. De luchtvochtigheid kan met behulp van een schuifregelaar afzonderlijk geregeld worden, waardoor je verse producten langer kunt bewaren.
Siemens koelenvriezen hyperfresh

powerVentilation: constante koeltemperatuur


Deze koelkast zorgt er met powerVentilation voor dat er geen extreem koude of warme uithoekjes in de koelkast zitten. Door de dynamische koeling met een ventilator wordt de koele lucht namelijk door de ruimte heen verspreid. Een must voor premium koelkasten!
Siemens koelenvriezen powerVentilation

lowFrost: minder vaak ontdooien


Een koel-vriescombinatie met lowFrost brengt ijsafzetting terug en laat het vriesgedeelte sneller ontdooien dan koel-vriescombinaties zonder lowFrost. Je hoeft dus minder tijd te besteden aan het onderhoud van je apparaat.
Siemens koelenvriezen lowFrost

bigBox: hier kun je alles kwijt


Vaak heb je gewoon meer ruimte nodig in de vriezer- bijvoorbeeld om grote, volumineuze levensmiddelen of verpakkingen op te bergen. Of het nu gaat om een lamsbout, een stapel pizza's of een hoge vriesdoos, in de bigBox van deze vriesapparaten kun je het allemaal gemakkelijk kwijt.
Siemens koelenvriezen bigbox

Duurzame LED-technologie: mooi uitgelicht


De duurzame LED-verlichting is zo geplaatst dat het koelgedeelte en de diepe hyperFresh lades perfect verlicht en overzichtelijk zijn, wanneer de koeldeur geopend is. De LED verlichting gaat de gehele levensduur van de koelkast mee, dus je hoeft ze niet te vervangen.
Siemens koelenvriezen LED

Flessenrooster: geen rollende cola meer


Het plaatsen van flessen in de koelkastdeur of op de plateaus kan af en toe voor wat onhandige situaties zorgen. Om deze reden zijn deze modellen uitgerust met het flessenrooster, een eenvoudige maar ideale oplossing voor het plaatsen van meerdere flessen in de koelruimte.
Siemens koelenvriezen flessenrek

superKoelen: extra snel koud


Tijdens het superkoelen wordt de koelruimte ca. 6 uur zo koud mogelijk gekoeld. Hierna wordt automatisch omgeschakeld naar de vóór het superkoelen ingestelde temperatuur. Dit is ideaal voor het inladen van grote hoeveelheden levensmiddelen of om drinken snel te koelen.
Siemens koelenvriezen SuperKoelen

De beste service van Siemens


Kies je voor een Siemens product, dan kies je voor zekerheid & betrouwbaarheid. Maar natuurlijk kan het altijd gebeuren dat het apparaat een keer stuk gaat. In dat geval kan je altijd rekenen op de service van Siemens, ook buiten de reguliere garantieperiode. Het serviceteam van Siemens is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar, ook telefonisch. Siemens is altijd bereikbaar via telefoonnummer: 088 - 424 40 20.

Ontdek de wereld van Siemens

Siemens wasmachine service

Technische infoAlgemene info
Dooiwaterafloop
Gescheiden temperatuurregeling voor koel- en vriesgedeelte
Elektronische temperatuurregeling, exact digitaal afleesbaar
Akoestisch waarschuwingssignaal

Koelruimte
Netto inhoud koelruimte: 214 liter
4 Veiligheidsglas plateaus waarvan 2 in hoogte verstelbaar en 3 uitschuifbaar
3 Deurvakken
Verchroomd flessenhouder
LED verlichting in koelgedeelte
Energiebesparende vakantieschakelaar
Automatische ontdooiing in het koelgedeelte
1 hyperFresh lade met vochtigheidsregeling: groente en fruit blijven langer vers
1 hyperFresh lade met lagere temperatuur: vis en vlees blijven langer vers

4 sterren diepvriesruimte
Netto inhoud diepvriesruimte: 88 liter
3 transparante diepvriesladen, waarvan 1 bigBox
Invriesgrootte: 14 kg per 24 uur
Bewaartijd bij storing: 35 uur

Toebehoren
2 x koude accumulator, 3 x eiervak

in winkelwagen
populair products / recent viewed box